Rotterdam architectuur

portfolio Marie Schoolland

Ontdek mijn werk

Welkom bij mijn portfolio over mijn werk bij o&o. Het gaat om het werk van leerjaar 1, periode 1, 2 en 3. o&o houd in onderzoek & ontwerp ook wel technasium

 

periode 1

In periode 1 moesten we een biomimicry gebouw maken. Je moest een gebouw ontwerpen dat iets te maken heeft met biomimicry en dat goed is voor de natuur.

Ik en mijn groepje hebben een gebouw gemaakt geinspireerd door koraal, maar dan boven water. de vogels kunnen van eetplekken rond het gebouw eten en plekken waar ze nesten kunnen bouwen. Ik heb vooral geholpen bij het bouwen en ideën bedacht.

 

In periode 2 hebben we een opdracht gekregen en in die opdracht moest je een fabriek kiezen en die duurzamer ontwerpen. Je moest ook de gekozen fabriek bellen of mailen om vragen te stellen over wat zij deden om hun fabriek duurzamer te maken.

 

In periode 3 moesten we een treasurehunt maken. wij hadden het vak Nederlands en we hebben 2 aparte spellen gemaakt. Bij een spel moest je rijmen en bij het andere spel moest je boeken met schrijvers koppelen.

 

Contact

Bedankt voor de inzending!